Inbjudningskort

Oavsett tillställning är er speciella dag värd personligt designade inbjudningskort! Vi tar gärna fram designförslag som matchar ändamålet - när det gäller bröllop kanske ni vill att inbjudningarna följer samma färg-/blomstertema som ceremonin och festen? Den röda tråden är viktig och får er stora dag att kännas riktigt speciell.

Flasketiketter

Perfekt present till den som har allt. Vi har färdiga mallar för vita, röda och mousserande viner samt Whiskey men tar enkelt fram för andra flaskor också. Du väljer stil, färger och text och får alltid se korrektur innan vi trycker. Väldigt uppskattad present.

Milestonecards

Milstolpekort är ett 32-pack fotokort för alla milstolpar under graviditeten samt barnets första år, exempelvis första leendet, första stegen eller första orden. Tanken är att du ska fylla i datumet då milstolpen inträffade på kortet och sedan fotografera ditt barn tillsammans med kortet. Med andra ord en slags bildtext till bilden inuti själva bilden. Ett annorlunda och roligt sätt att fånga de speciella ögonblicken!

Bröllopspaket

Helproduktion av trycksaker till er stora dag! Vi designar efter era önskemål om stil, färgtema etc. Korrektur tills ni är nöjda. Detta ingår: Save the date, inbjudan, vigselprogram, placeringskort och tackkort. 

Här kan du kontakta oss om du är intresserad av någon av våra produkter, om du har några frågor eller om du har en ny produktidé. Vi tar gärna fram nya produkter till dig.

Vi använder cookies för att anpassa och förbättra det innehåll som visas för dig, för att du ska få bästa tänkbara upplevelse när du handlar online. Om du klickar på godkänn cookies kan vi fortsätta att leverera personliga erbjudanden och inspiration som bygger på sådant som du gillar.
You have successfully subscribed!
This email has been registered