Bläddra genom hela vårat standardsortiment av posters och prints. Vi har ett stort utbud och vi hoppas att du ska hitta något som passar in i ditt hem. Vi fyller på sortimentet kontinuerligt, så kolla in med jämna mellanrum. Hittar du inte något du gillar så hör av dig! Vi tar gärna fram nya motiv.

Stjärntecken

I denna motivserie har vi använt ett foto av månen som bakgrund, på vilken vi lagt ett lager med svart-vit himmel. Stjärntecknet är stilrent och enkelt ritat med linjer och punkter. Klicka på knappen för att hitta ditt stjärntecken

Art deco

I denna motivserie har vi använt oss av fotografier på kända byggnader/monument i svenska städer. Dessa har sedan illustrerats i datorn och fått filter m.m. för det säregna utseendet. Klicka på knappen nedan för att hitta din stad.

Landskapsblommor

I denna serie har vi använt oss av gamla illustrationer från floraböcker. Dessa illustrationer har vi sedan klippt och klistrat i tills dess vi byggt upp motivet såsom vi ville ha det. Därefter har vi adderat en mängd olika lager och effekter för att få den riktigt gamla, slitna stilen på motivet. 

Kolla in alla underkategorier:

Vi använder cookies för att anpassa och förbättra det innehåll som visas för dig, för att du ska få bästa tänkbara upplevelse när du handlar online. Om du klickar på godkänn cookies kan vi fortsätta att leverera personliga erbjudanden och inspiration som bygger på sådant som du gillar.
You have successfully subscribed!
This email has been registered