Almanacka

Förutom att detta är ett väldigt stilrent och lättplacerat motiv, är det även oerhört användbart!

Många datum är speciella för oss genom livet, t.ex. datum för barnens födsel, dopdagen, bröllopsdagen, första kyssen eller kanske något helt annat? Nedan presenterar vi två populära alternativ på vad postern kan användas till. Här finns även möjlighet att önska annan färg på texten.

Kärlek

Här hittar du blandade motiv som har med kärlek att göra. En personlig tavla är en perfekt present till de lyckliga tu vid förlovning/vigsel/partnerskap. Du anger dina personliga uppgifter samt eventuella önskemål om färger.

Barn

Här presenterar vi blandade motiv som har med barn att göra. Här hittar du fina presenter till det nyfödda barnet, till dopet eller någon annan högtid. Det finns alltid möjlighet att komma med egna önskemål gällande färgval på t.ex. bakgrund och text. Du får alltid se ett korrektur som du får godkänna innan vi trycker.

Stjärnkartor

Er första kyss, era barns födelse eller stunden du insåg att världen hade förändrats. Vi behöver en plats och ett datum så tar vi fram den exakta stjärnbilden för just den stunden och platsen. Den perfekta presenten till dop, bröllop m.m

Familj

Nedan presenterar vi blandade motiv som har med familj att göra. Du anger dina personliga uppgifter samt eventuella önskemål om färger. Du får alltid se ett korrektur via e-post innan vi trycker.
Vi använder cookies för att anpassa och förbättra det innehåll som visas för dig, för att du ska få bästa tänkbara upplevelse när du handlar online. Om du klickar på godkänn cookies kan vi fortsätta att leverera personliga erbjudanden och inspiration som bygger på sådant som du gillar.
You have successfully subscribed!
This email has been registered