Egen hemsida/e-handel

Letar du någon som kan bygga en webbshop? En e-handel är mycket mer än bara en hemsida och det är många saker att tänka på när man lägger grunden för sin webshop. 

Genom att välja oss som e-handelspartner garanterar vi er en webshop som är utformad efter just era behov. Alla våra hemsidor byggs i Shopify som är världens största leverantör. Vi bygger upp en hemsida efter era önskemål, men alltid med lönsamhet och användarvänlighet i åtanke. 

 

Vad vi erbjuder: 

En hemsida med tillhörande e-handelssystem.

Hemsidan byggs i Shopify, med något av deras gratisteman, eller om så önskas med något av deras betalteman. Shopify jobbar idag nästan 2 miljoner e-butiker, och de jobbar ständigt med att förbättra sina tjänster. Utöver de funktioner som ingår i varje tema, finns över 7000 applikationer att lägga till via deras app store, där vissa appar är gratis och vissa kostar en summa månadsvis. 

Säkerhet

Vi bygger din hemsida med SSL som ger dig skydd mot externa angrepp. 

Anpassning för alla enheter

Vi anpassar din hemsida så att den ser bra ut i alla enheter, oavsett om det är telefoner, datorer eller surfplattor. Google sorterar sedan en tid tillbaka sina resultat efter mobilanpassade sidor, så det är väldigt viktigt att anpassa alla sidor efter alla enheter. 

De funktioner ni önskar

Vi ser till att ni har alla funktioner ni önskar innan vi överlämnar hemsidan. De flesta funktioner man önskar ingår i Shopifys basprogram (30$/mån), men om man önskar något mer komplicerat så hittar vi en lösning tillsammans. 

Full kontroll

När hemsidan är färdig loggar ni bara in i shopifys adminportal och sköter hela butiken själva. Ni kan enkelt ladda upp nya produkter, skapa nya kategorier och ändra utseende på hemsidan. 

 

Vi kan också hjälpa till med mer grundläggande Sökmotoroptimering, Google/facebook ads m.m. om så önskas. 

 

Vi använder cookies för att anpassa och förbättra det innehåll som visas för dig, för att du ska få bästa tänkbara upplevelse när du handlar online. Om du klickar på godkänn cookies kan vi fortsätta att leverera personliga erbjudanden och inspiration som bygger på sådant som du gillar.
You have successfully subscribed!
This email has been registered