Köp våra motiv på Displate.com

Displate.com arbetar med små och stora designers i hela världen och säljer motiv från alla världens kanter. Det som är unikt med Displate är att de trycker alla posters på metall. Klicka på länken nedan för att komma direkt till vår sida på Displate.
Alla Displates levereras med magnetupphängning vilket innebär att du inte behöver borra några hål i väggen för den utan
använder istället deras upphängningssystem.


Vad är en Displate?

Displate är enkelt förklarat en metallposter. Alla displates går att få med Matt eller blank finish och det går att välja till "ramar" som läggs i utkanten av motivet. För våra motiv rekommenderar vi matt finish utan ram. Se nedan för storlekar. 


Alla Displates trycks på 3mm tjock metall och levereras med magnetupphängning vilket innebär att du inte behöver borra några hål i väggen för den utan använder istället deras medföljande upphängningssystem. Alla Displates kommer dessutom i presentförpackning.

Alla Displates köps direkt på deras sida. Klicka på någon av knapparna här på sidan så kommer du direkt till respektive motiv.


Medium

45x32cm, pris från 423kr. Matt eller blank finish.
Fyra olika ramar.

Large

67,5x48cm, pris från 855kr. Matt eller blank finish. Fyra olika ramar.


Extra Large


90x64cm, pris från 1459kr. Matt eller blank finish. Fyra olika ramar. Uppbygd av 4st Medium.

Australien - Art Deco World collection

Vackra Operahuset i Sydney illustrerat i vår populära Art Deco-serie. Detta är ett motiv i vår kollektion "World Collection" där vi avbildat kända byggnader alla era favoritstäder.


Priser på Displate: 

Medium (45x32cm): 423kr
Large (67,5x48cm): 855kr
XL (90x64cm): 1459kr


New York - Art Deco World Collection

Ett av världens mest fotograferade monument Frihetsgudinnan, med New Yorks skyline i bakgrunden illustrerat i vår populära Art Deco-serie. Detta är ett motiv i vår kollektion "World Collection" där vi avbildat kända byggnader i alla era favoritstäder.


Priser på Displate: 

Medium (45x32cm): 423kr
Large (67,5x48cm): 855kr
XL (90x64cm): 1459kr


Rom - Art Deco World collection

Ett av Roms allra mest omtyckta turistmål Colloseum, och ett av världens sju underverk, som uppfördes redan år 70 e.Kr., illustrerat i vår populära Art Deco-serie. Detta är ett motiv i vår kollektion "World Collection" där vi avbildat kända byggnader i alla era favoritstäder.


Priser på Displate: 

Medium (45x32cm): 423kr
Large (67,5x48cm): 855kr
XL (90x64cm): 1459kr

San Francisco - Art Deco World Collection

Världens kanske allra mest populära bro, Golden Gate Bridge i San Francisco illustrerat i vår populära Art Deco-serie. Detta är ett motiv i vår kollektion "World Collection" där vi avbildat kända byggnader i alla era favoritstäder.


Priser på Displate: 

Medium (45x32cm): 423kr
Large (67,5x48cm): 855kr
XL (90x64cm): 1459kr


Dubai - Art Deco World

Collection 


Ett av världens mest spektakulära hotell, Burj Al Arab, beläget i Dubai i Förenta Arabemiraten illustrerat i vår populära Art Deco-serie.

Los Angeles - Art Deco World
Collection 

Ett av Los Angeles mest populära Turistmål Griffith Observatory, varifrån man kan beskåda Stilla havet, Hollywoodskylten och större delen av Staden illustrerat i vår populära Art Deco-serie.

Thailand 

Köp på displate                     

London 

Köp på Displate                     

Miami 

Köp på displate                                 

                     

Japan 

Köp på displate                     

The Netherlands 

Köp på Displate                     

Paris 

Köp på displate

                     
Vi använder cookies för att anpassa och förbättra det innehåll som visas för dig, för att du ska få bästa tänkbara upplevelse när du handlar online. Om du klickar på godkänn cookies kan vi fortsätta att leverera personliga erbjudanden och inspiration som bygger på sådant som du gillar.
You have successfully subscribed!
This email has been registered