ÅNGERRÄTT

Du har möjlighet att returnera oanvänd vara med eventuell originalförpackning inom 14 dagar från mottagandet.

Skicka e-mail till hello@pansarhiertadesign.se med ordernummer och vilken vara det gäller. Du får då ett e-mail med information från oss.

Ange vad du önskar byta mot eller om pengarna ska återbetalas. Vi återbetalar pengarna inom 14 dagar efter godkänd retur. Obs! Den som returnerar en vara står för returfrakt och transportrisk (dvs. att varorna kommer tillbaka till oss i nyskick). Paketera varorna väl (du får inte sätta klistermärken eller dyl. direkt på eventuella produktförpackningar).

Vi löser inte ut försändelser som inte är fullt frankerade.

Vid specialbeställningar gäller inte ångerrätten. Specialbeställningar omfattar posters och andra varor som designas utifrån kundens önskemål. Det gäller alla produkter där vi lägger till text, ändrar färger eller ändrar utseendet på en befintilig poster. Det gäller också motiv som tillverkas från grunden utifrån kundens önskemål.

Vi använder cookies för att anpassa och förbättra det innehåll som visas för dig, för att du ska få bästa tänkbara upplevelse när du handlar online. Om du klickar på godkänn cookies kan vi fortsätta att leverera personliga erbjudanden och inspiration som bygger på sådant som du gillar.
You have successfully subscribed!
This email has been registered