ALLMÄNNA VILLKOR

-----
SEKTION 1 - ALLMÄNT
Villkoren nedan reglerar förhållandet mellan dig som kund och Pansarhierta.se/Jordemor i Jämtland HB (969714-2900) när du handlar på Pansarhierta.se över internet.

Du får en automatisk orderbekräftelse samt övrig information om din beställning via e-post inom en minut efter beställning. Om något inte stämmer, kontakta oss direkt för ändring eller annullering, så vi kan åtgärda det innan beställningen hunnit packats och skickats.

Vi förbehåller oss rätten att ändra våra priser och villkor utan varsel. Det är viktigt att du tar del av våra aktuella villkor innan du gör en beställning. Det är villkoren och priserna vid beställningstillfället som gäller. Vi reserverar oss för uppenbart felaktiga uppgifter och slutförsäljning.

SEKTION 2 - LEVERANS
Beställningar skickas normalt inom 2 arbetsdagar, men längre leveranstider förekommer t.ex. vid personliga beställningar.

Posters och koppar levereras med PostNord och delas ut vardagar, enligt PostNords villkor. Varor levereras normalt inom 7 arbetsdagar men vi reserverar oss för längre leveranstider. Ramar, speglar och ramtillbehör levereras med DHL/Postnord och levereras normalt inom 5 arbetsdagar. 

Standardfrakt Posters 29 kr

Ramfrakt beräknas utifrån vikten och skickas direkt från vår leverantör. Normal leveranstid för ramar är 3-5 arbetsdagar. Eftersom dessa produkter måste packas på ett säkert sätt levereras dessa med DHL/Postnord Mypack mot en högre avgift. Notera att ramar skickas direkt från vår leverantör vilket innebär att vi inte har möjlighet att t.ex. rama in motiven innan leverans. 

Normalt fri frakt vid köp över 999 kr.

Outlösta paket debiteras 199kr.

Ovanstående leveranssätt och priser gäller endast inom Sverige.

SEKTION 3 - BETALNINGSVILLKOR

Betalsätt:

Klarna Betala nu: Säkra betalningar från kort eller bankkonto.
Klarna Betala senare: Betala med faktura när det passar dig.
Klarna Dela upp: Flexibel delbetalning upp till 36 månader.


Paypal
Swish
================================

Betalningsvillor:

Kortbetalning (0 kr) - Kortbetalning är möjlig med VISA, MasterCard eller American Express. Ingen faktureringsavgift eller kortavgift tas ut när man betalar med kort på Pansarhierta.se. Alla kortbetalningar sköts av HIPS AB. Läs mer om hur de hanterar era uppgifter på https://hips.com/se/license.

Faktura/delbetalning - Faktura tillhandahållls av Klarna AB och villkoren går att läsa i kassan.

Swish - Vid swishbetalning betalas hela beloppet till oss innan varan/orna skickas.

Vi förbehåller oss rätten att stryka en beställning i de fall vi anser det befogat. Alla varor förblir Pansarhiertas egendom tills full betalning erlagts. Alla bedrägerier polisanmäls med rättslig följd.

SEKTION 4 - PRISER OCH FRAKT

Priset som anges på webbplatsen vid inköpstillfället, är det som gäller. (Med reservation för uppenbart felaktiga priser). Priserna är styckpriser inklusive moms om inget annat anges.

SEKTION 5 - REA OCH KAMPANJER

Priser på kampanj- och reavaror gäller till utsatt sista datum, så långt lagret räcker (med reservation för slutförsäljning).

SEKTION 6 - ÅNGERRÄTT/BYTESRÄTT/ÖPPET KÖP 

Du har möjlighet att returnera oanvänd vara med eventuell originalförpackning inom 14 dagar från mottagandet.

Skicka e-mail till hello@pansarhiertadesign.se med ordernummer och vilken vara det gäller. Du får då ett e-mail med information från oss.

Ange vad du önskar byta mot eller om pengarna ska återbetalas. Vi återbetalar pengarna inom 14 dagar efter godkänd retur. Obs! Den som returnerar en vara står för returfrakt och transportrisk (dvs. att varorna kommer tillbaka till oss i nyskick). Paketera varorna väl (du får inte sätta klistermärken eller dyl. direkt på eventuella produktförpackningar).

Vi löser inte ut försändelser som inte är fullt frankerade.

Vid specialbeställningar gäller inte ångerrätten. Specialbeställningar omfattar posters och andra varor som designas utifrån kundens önskemål. Det gäller alla produkter där vi lägger till text, ändrar färger eller ändrar utseendet på en befintlig poster. Det gäller också motiv som tillverkas från grunden utifrån kundens önskemål. Om kunden ångrar sin specialbeställning innan mottagande av produkten, så återbetalas halva beloppet för produkten. 

SEKTION 7 - REKLAMATION

Om en vara är felaktig, felexpedierad eller transportskadad kontakta oss så snart som möjligt på Info@pansarhiertadesign. Specificera vilken produkt det gäller och beskriv problemet. Ange ordernummer så vi snabbt kan hitta beställningen i vårt system. Du får ett returnummer av oss, och hjälp att lösa problemet antingen med en ny vara, reparation, pengarna tillbaka eller eventuellt prisavdrag.

Vi accepterar inte försändelser utan returnummer. Den som returnerar en felaktig vara står för transportrisk, men vi står för returportot. Vi återbetalar pengarna till dig senast 14 dagar efter godkänd retur.

Specialbeställningar med t.ex. egen text på kan ej returneras.

Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

SEKTION 8 - PERSONUPPGIFTS- OCH ANTI-SPAMPOLICY

Personuppgifter och e-postadresser lagras i vårt kundregister när du handlar. Ingen obehörig har tillgång till detta register och personuppgifter och/eller e-postadresser lämnas inte ut till andra företag förutom de företag som hanterar den av kunden valda betallösningen (Stripe/Paypal). Du kan när som helst kontakta oss för att ta del av uppgifterna, ändra eller radera dem.

Du som anmält dig till Pansarhiertas nyhetsbrev kan själv, när som helst, avanmäla dig genom att klicka på en länk i mailet. Vi medverkar ej till att skicka SPAM, utan skickar endast nyhetsbrev till dem som godkänt detta.

Vi använder cookies för att anpassa och förbättra det innehåll som visas för dig, för att du ska få bästa tänkbara upplevelse när du handlar online. Om du klickar på godkänn cookies kan vi fortsätta att leverera personliga erbjudanden och inspiration som bygger på sådant som du gillar.
You have successfully subscribed!
This email has been registered